Emmaboda

Våra lokaler i Emmaboda


Järnvägsgatan 28, EMMABODA

Gullvivan 4

I delar av fastigheten sitter Emmaboda kommun. ICA Supermarket hyr resterande del av fastigheten. ICA trivs bra i lokalerna och utvecklas ständigt. Ett flertal garageplatser finns under fastigheten.


Långgatan 2, EMMABODA

Kalkonen 4

Fina lokaler med bra centralt läge i Emmaboda, stora ytor utanför lokalen som gör det lätt med logistik. Fria parkeringsplatser, fiber indragen i fastigheten. Lokalerna är mycket väl anpassade för den verksamheten som bedrivs av olika företag och kommunala verksamheter. Nära till centrum (Tåg och busscentral) handel och restauranger.

Nybro Måleri AB har hyrt av oss i många år som lager och kontorsrum. Golv & Kakel Emmaboda AB är ett lokalt företag som hyrt av oss i många år och som har utvecklats i positiv riktning. De upplever att lokalen har ett mycket bra läge. LED Energi Nordic AB är ett lokalt belysningsföretag med tillverkning av olika typer av ledbelysning. De har varit hyresgäster i 1,5 år och är nöjda med läget och lokalen – bra läge och lätt med logistiken för av/på lastning. Emmaboda Kommun hyr lokal till Utbildningscenter för WilhelmMobergsGymnasium (WMG). Lokalen består av 3 stora utbildningssalar, 2 kontorsrum och kök/pentry. Helt nyrenoverade ljusa fina lokaler och med bra tillgänglighet till centrum och kommunikation och service. Räddningskår AB är ett lokalt företag med vägassistans samt uthyrning av släp. Xylem har en större lagerlokal i fastigheten som de hyrt i flera år.

På våning 1 hyr idag en revisionsbyrå två rum och separat lokal på samma plan hyrs av kommunalt fackförbund.


Utvägen 10, EMMABODA

Nötskrikan 9

Denna fastigheten hyrs av Xylem Water Solution Global Service. I denna lokal har de sin serviceavdelning för Xylems pumpar.


Järnvägsgatan 2, EMMABODA

Ringblomman 18

Fastigheten hyrs av Glass Nordic Distribution AB. Företaget bedriver sin verksamhet inom glasindustrin. De tillverkar glaslösningar från Europas ledande tillverkare av funktionsglas och byggnadsglas.


Långgatan 4, EMMABODA

EBA/EMFAB kontor

I denna fastighet har Emmaboda Bostads AB och Emmaboda Fastighets AB sitt kontor.